کمیته پیشگیری از شکنجه: بریتانیا مهاجران را در مراکز توقیف شبیه زندانها نگهداری میکند
مهاجر تایمز
به گزارش مهاجر تایمز به نقل از مهاجر نیوز: کمیته پیشگیری از شکنجۀ شورای اروپا میگوید مهاجران در شرایط رقتباری در مراکز اخراج و بازداشتگاههای بریتانیا نگهداری میشوند. بازرسان این اداره گفتهاند که این شرایط مهاجران را با مشکلات روحی و روانی مواجه کرده است. کمیته پیشگیری از شکنجه شورای اروپا روز پنجشنبه گزارش جدیدی را دربارۀ وضعیت مهاجران در مراکز اخراج و بازداشتگاههای بریتانیا منتشر کرد که بازرسان این اداره از ۷ مارچ تا ۶ می ۲۰۲۳م از تعدادی مراکز و زندانهای نگهداری پناهجویان بازدید کردند.
در این گزارش آمده است که برخی از این بازداشتگاهها مشابه زندانها بوده و برای نگهداری پناهجویان مناسب نیستند. بازرسان گفتهاند که مدت نگهداری افراد در این مراکز اغلب نامعلوم است و برخی از پناهجویان ممکن است، سالها در این زندانها نگهداری شوند. براساس گزارش، این وضعیت پناهجویان را با مشکلات روحی و روانی مواجه کرده است، تا جاییکه برخی از آنان سعی داشتند به خود آسیب بزنند. بازرسان آژانس افزوده است که در ماه مارچ ۲۰۲۳، ۱۸ مورد خودزنی در بازداشتگاههای «هارموندزورث و کلنبروک هیترو» ثبت شده است.
رفتارهای تحقیرآمیز با مهاجران توقیفشده
در همینحال، کارمندان صحی و بهداشتی در بازداشتگاهها به بازرسان گفتهاند که نمیتوانند با برخی از بیماران به درستی رفتار کنند، زیرا این افراد باید در بیمارستانهای روانی نگهداری شوند. گزارش همچنین نشان میدهد که در ماههای اول سال ۲۰۲۳م، کارکنان براک هاوس در ۷۸ مورد، از زور علیه زندانیان استفاده کردند، درحالیکه زندانهای کلنبروک وهارموندزورث به ترتیب ۲۶ و ۲۰ مورد خشونت را ثبت کردهاند.
بازرسان همچنان ابراز نگرانی کرده است که دستهای زنان آسیبپذیر اغلب هنگام انتقال به شفاخانهها، به ملحفههای تخت بسته میشود. آنها این رفتارها را «تحقیرآمیز» خوانده و گفتهاند که چنین اقدام ضروری نیست زیرا «دو مرد یک زن را همراهی میکنند.»
همزمان، روزنامه ایندیپندنت به نقل از استف اسمیت، رئیس سازمان کرفور کاله (Care4Calais) نوشته است: «دورههای طولانی زندان، امکانات صحی نامناسب و محدودیتهای فیزیکی میتواند تأثیر بدی بر وضعیت روحی و جسمی افراد داشته باشد. دولت باید بداند که سیستم بازداشت بریتانیا زندگی افراد را نابود میکند و به جای گسترش سیاستهای ظالمانه فعلی، باید جایگزینهای انسانی ایجاد کند.» در ماههای اول سال ۲۰۲۳، ۸۲ نفر از مهاجران آزاد شده از بازداشتگاههای بریتانیا به مدت ۶ تا ۱۲ ماه ۳۰ نفر به مدت ۱ تا ۲ سال و ۵ نفر به مدت ۲ تا ۴ سال توقیف شده بودند.